Vítejte na nových stránkách eshopu Flamenkin

Milé zákazníce / milí zákazníci,

je to neuvěřitelné, ale brzy to bude už 20 let od chvíle, kdy jsem se poprvé vypravila se dvěma prázdnými kufry do Španělska pátrat po kvalitních flamenkových botách a různých dalších doplňcích a rekvizitách, bez kterých jsme se tenkrát při studiu flamenkového tance nemohli obejít. Nic takového se u nás nedalo koupit, vše se muselo komplikovaně telefonem nebo mailem víceméně naslepo objednávat přímo ze Španělska a nikdo z nás neměl zkušenosti s kvalitou, velikostmi nebo rozdíly mezi jednotlivými značkami výrobců.
A právě tak vznikl v roce 1994 Flamenkin. 

Rozhodla jsem se, že k těmto krásným kulatinám připravím pro sebe i pro své zákazníky hned několik dárků:)
Prvním z nich jsou tyto nové webové stránky s eshopem. Ten starý sloužil věrně skoro 17 let, ale nakupování přes internet se rychle vyvíjí a v poslední době už jeho možnosti přestaly dostačovat. Některé kategorie ze starých stránek jsem vyřadila nebo sloučila a jiné, nové jsem naopak přidala.

Už ve starém eshopu se velmi osvědčilo rozdělení na boty, které jsou skladem a tedy  ihned k odeslání a boty na objednávku. Tato část u profesionálních bot ještě není dokončená, ale není problém dohodnout zatím objednávky bot vašich snů emailem nebo při telefonické konzultaci  na základě webových stránek výrobců bot, s nimiž spolupracuji (Don Flamenco, Gallardo, Senovilla, Begoňa Cervera).

Úplnou novinkou je určitě ne sice specificky flamenková, ale zato obecně platná kategorie "Krása, zdraví, kondice" (nejen pro flamenkové tanečnice), kterou jsem do nového eshopu zařadila díky zkušenosti z coronavirové uzávěry. Tehdy jsem musela ze dne na den zavřít taneční studio a flamenkové zboží samozřejmě také nikdo nepotřeboval. Nastalou prázdnotu a nečinnost, provázenou denním přívalem informací o tom, kolik lidí je nemocných nebo nově nakažených jsem se rozhodla vyplnit naopak studiem možností, jak si udržovat zdraví a dobrou kondici. To mě přivedlo nejprve k přírodním produktům české firmy Energy, jejíž bylinné přípravky pečující o tělo i mysl jsou vyráběny s využitím nejnovějších poznatků fytoterapie, aromaterapie, homeopatie a s respektem k principům tradiční čínské medicíny. No a abych tomu všemu ještě lépe porozuměla, pustila jsem se pak i do studia základů čínské medicíny, což je samozřejmě studium na celý život, ale musím přiznat, že mě to hodně hodně baví a sama na sobě zkouším a zažívám první úspěchy. Do této eshopové kategorie bych tedy chtěla časem přidávat mé oblíbené nebo úspěšně vyzkoušené prostředky, které mohou být dobrými pomocníky ve vaší péči o zdraví. 

Nový eshop samozřejmě ještě není hotový, ale postupně budu doplňovat zajímavé články a informace i nové zboží. 
Pokud narazíte na jakoukoliv chybu nebo nejasnost, napište mi prosím, a já vás za to při vaší další objednávce odměním malou slevou za nákup:)

Doufám, že vám brouzdání novým eshopem bude přinášet stejnou radost jako mně.
Ať se vám hezky vybírá:)

Vaše Jitka Švecová